Cuina

 

 

Profesor: Josep Bullich.

Objectiu: Analitzar el misteriós món del paladar i demostrar que l´esser humà tambè  s´afirma i s´individualitza a través del propi gust.

Horari: dilluns alterns de les 5 a les 7 de la tarda.

Inici el día 29 de gener de 2018

Per a socis.

Lloc: Aula de cuina Bullich de l´Associacio de la Psicoestètica.
C/Pau Claris, 184, 4rt, 1a.  08037 – Barcelona
Per a més informació i reserves truqueu de dilluns a divendres
de 4 a 9 de la tarda al telèfon 93 215 02 81
Demaneu per la senyora Nati Muñoz-Espinalt

 


 

Dimarts, dia 15 de novembre de 2016

• Crema d´ostres amb caviar

• Foie-Gras sencer rostit amb cocotte

 

 

Dimarts, dia 22 de novembre de 2016

• Torrada de bolets, ou pochè i salsa de tòfona

• Pintada rostida amb salsa de xocolata

 

 

Dimarts, dia 29 de novembre de 2016

• Vieires amb textures de poma al perfum de Calvados

• Llobarro sencer farcit de gambes i festucs, embolcallat amb full

 

 

Un cop elaborats els plats es degustán i analitzán psicoestèticament.
Lloc: Aula de cuina Bullich de l´Associacio de la Psicoestètica.
C/Pau Claris, 184, 4rt, 1a.  08037 – Barcelona
Horari: de 5 a 7,30 de la tarda.
Places limitades: 10 persones.

 

Per a més informació i reserves truqueu de dilluns a divendres
de 4 a 9 de la tarda al telèfon 93 215 02 81
Demaneu per la senyora Nati Muñoz-Espinalt

 


    

 


 

 

 


CUINA DE NADAL

amb Josep Bullich

 

Dimarts, dia 10 de novembre de 2015

• Raviolis de vieires i patates amb salsa de foie

• Filet de bou amb salsa cafè de París

 

 

Dimarts, dia 17 de novembre de 2015

• Terrida de foie-gras Tradicional

• Molls amb rossinyols, salsa de taronja

 

 

Dimarts, dia 24 de novembre de 2015

• Crema de faisà i castanyes amb petites quenelles trufades

• Filet de tonyina amb foie, salsa de Porto, caneló transparent de verdures

 

 

 AULA BULLICH NOVEMBRE 2015

 

Un cop elaborats els plats es degustán i analitzán psicoestèticament.
Lloc: Aula de cuina Bullich de l´Associacio de la Psicoestètica.
C/Pau Claris, 184, 4rt, 1a.  08037 – Barcelona
Horari: de 5 a 7,30 de la tarda.
Places limitades: 10 persones.

 

Per a més informació i reserves truqueu de dilluns a divendres de 4 a 9 de la tarda al telèfon 93 215 02 81
Demaneu per la senyora Nati Muñoz-Espinalt

 


 

Dimecres, dia 13 de maig de 2015

• Gaspatxo amb escopinyes i poma.

• Pollastre rostit amb cassoleta de múrgules a la crema.

 


Dimecres, dia 20 de maig de 2015

• Tàrtar de tonyina i maduixots, petita amanida de mezclum.

• Filets de molls amb coca de tomaquet i mozzarella.

 


Dimecres, dia 27 de maig de 2015

• Cireres farcides de foie, gelé de Porto.

• Llobarro amb prèssecs i salsa de vi blanc.

 

 

Un cop elaborats els plats es degustán i analitzán psicoestèticament.
Lloc: Aula de cuina Bullich de l´Associacio de la Psicoestètica.
C/Pau Claris, 184, 4rt, 1a.
Horari: de 5 a 7,30 de la tarda.
Places limitades: 10 persones.

 


 

• Crema de Foi caramel.litzada amb sorbet de poma.

• Vieires graella amb tàrtar i culis de mango.

• Souflé amb salmó fumat.

• Suquet de bacallá amb petites verduretes.

• Ous escaldats amb ketchup de tomàquet, tàperes i olives negres.

• Llom de bou rostit amb oli d´oliva dotze sabors.

 

AULA BULLICH MARÇ 2015

 

 


cuinem-i-dinem-amb-josep

 

Dissabte, a convenir

• Gaspatxo amb escopinyes i poma.

• Pollastre rostit amb cassoleta de múrgules a la crema.

• Maduixetes Romanoff.

Dissabte, a convenir

• Tartar de tonyina i maduixots, petita amanida de mezclum.

• Filets de molls amb coca de tomaquet i mozzarella.

• Prèssecs caramelitzats i flamejats.

Dissabte, a convenir

• Cireres farcides de foie, gelé de Porto.

• Llobarro amb prèssecs i salsa de vi blanc.

• Creps suzette.

Un cop elaborats els plats es dinarà i analitzá psicoestèticament.

 

Lloc: Aula de cuina Bullich de l´Associacio de la Psicoestètica.
C/Pau Claris, 184, 4rt, 1a.
Horari: de 11 del matí a 4 de la tarda.
Places limitades: de 6 a 10 persones.

 

La programació dels cursos s´anirà actualitzant