DIARIS I REVISTES

0 – DECINCO – Decoración e instalación de COCINAS nº 2

  •  La moda en la cocina –  Marzo 1976

 

La Moda en la cocina

La Moda en la cocina

La Moda en la cocina

La Moda en la cocina

tapadecinco

 

 


1 – L´Espai

  • Guisats Polítics perL´EspaiL´Espai Josep Bullich, pág. 6 – febrer 1979

 

 


 2 – Avui

  • El cuiner: la dignificació d´un art per Xavier Valls i Carbonell, pág. 21- gener 1980

 


 3 – Avant  nº 10

  • Hàbits gastronòmics dels catalans per Josep Bullich, pág. 31- maig-juny 1980

 

 

 

 

 


4 – Avui

  • De Nadal a Reis, pág. 4 – 19 decembre 1980

 


5 – El Periódico

  • Catalunya en la “guia del viajero” 1982 per L´Avi, pag. 6 – 11 abril 1982

 


 6 – Cocina y Hogar

  • Escuela de cocina Sañes de Alambique, pág. 42-43 – 2 febrer 1983

 

 

 

 

 

 


7 – Camí Ral – Oliana nº 7

  • “Pecat de Gola, Deú el perdona” per Josep Bullich – març 1983

 

 


 8 – Casal del Cuiner nº 15

  • Revista de la Asociación de Cocineros y Reposteros de Barcelona, pág. 16. Pompes i suculenciès dels banquets d´estat per Josep Bullich – setembre 1984

 

 

 

 


9 – Catalunya Sud

  • La “Gourment – Hotel”, se va de seminario sobre la Cocina y Psicoestética, en Cubelles, gener 1987

 


10 – Diari de Vilanova – Set Dies

  • Los hoteles pequeños forman el “Gormet Hotel” , Se presento en Vilanova i la Geltrú con un seminario sobre cocina y psicoestètica, 20 febrer de 1987

 


11 – Santa Marta Hostelera – Moda culinaria

  • La psicoestètica entra amb retard a la gastronomia però també la revoluciona, pág. 37-38 , abril 1987

 

 


12 – La Premsa

  • Butlletí informatiu de la confraria dels vins de la Terra ferma. Homenatje a cinco Leridanos, pág. 15-20-21

 

 

 


 

13 – Segre

  • Cinco gastrónomos de cinco
    tenedores per José Carlos Miranda, pág. 8-9 (fins a la 13) febrer 1987

 

 


14 – El temps – Cuina

  • “Menjar menys, paladejar més” per Josep Bullich, octubre 1988

 


15 – El dominical – El Periódico

  • El buen gusto y refinamiento de La Dama por Rafael Ansón, pág. 34 – mayo 1989

 


16 – La Vanguardia – Domingo

  • Restaurante La Dama. Diagonal de una estrella por Carmen Casas Y Jordi Belver pág. 30 – 30 julio 1989

 

 

 


17 – La Cuina de Catalunya nº 72

  • Entrevista a Josep Bullich, pág. 24-25-26 per Enric Ribera Gabandé, 1989

 

 

 

 


18 – Kontakt – Revista Alemana de España

  • Im Jugendstilrestaurant La Dama vermählt sich Qualität mit Phanlasie pág. 53 – oktober 1990

 

 


19 – Comer y Beber

  • Cocina Psicoestètica, pág. 80-81 – maig 1992

 


20 – Avui – Nadal 92

  • Els Entrants, pág. 10-11 – 22 decembre 1992

 

 

 

 

 

 

 

 

 


21 – ABC – Blanco y negro

  • El buen gusto de la Dama por Parabere, pág. 104 28 febrero 1993

 

 


22 – Dinero Guia Gastronómica

  • Los 33 mejores restaurantes de España. Selección de vinos por variedades.Mapa de la gran cocina por comunidades Autónomas por Rafael Anson Pte. Academia Española de Gastronomía y Carlos Emilio Rodriguez Pte. Grupo de negocios
  • La Dama Una cocina con gusto pág. 41 – 1997

 

 


23 – Dominical – El Periódico

  • La última cena en el “Titanic”, pág. 65-66-67-68-69-70-71 – 18 enero 1998

 

 

 

 


24 – L´Hecho – Le quotidin de l´economie et de la finance

  • Vivre àtable, Un “Grand d´Espagne”,  pág. 16 – 23 a 25 janvier 1999

 

 


25 – Chefsclub

  • La Dama el toque de distinción, pág. 18-19-20

 

 

 

 

 

 


26 – Diagonal Magazine

  • La Dama restaurante de referencia en Barcelona, pág. 30-31 – invierno 2006

 

 


27 – Descubrir Cuina

  • Josep Bullich, Modernisme i Classicisme units a Barcelona, per Xavier Sust, fotos Enrique Marco pág. 20-21-22-23-24

 


28 – La Vanguardia – 5 a taula

  • Una dama singular, El restaurante la Dama aporta refinamiento a la cocina catalana, pág. 10 – 6 noviembre 2009

 

 


29 – Restauradores nº 103

  • La dama, por Andreu Parra, fotos Luis de Pazos, pág. 12-13-14-15

 


30 – Diari de Tarragona

Los artesanos del barrio barcelonés de Gràcia rinden homenaje a Jujol.

  • Josep Bullich, chef del restaurante La Dama, crea un menú dedicado al arquitecto Josep Maria Jujol, pág. 6 – 9 abril 2010

 

 


31 – Gastronomia i Turisme nº 139

  • La Dama, un dels millors restaurants de Barcelona, pág. 16 – gener-març 2011

 

 


32 – España, parada y fonda nº 28

Entrevista Josep Bullich por Fernando Torrecilla, pág. 18-19 – octubre 2011

 


33 – La Vanguardia

  • El xef de La Dama, Josep Bullich, que s´acaba de jubilar, lamenta la decisió dels amos de tancar. “Sap greu per Barcelona”,  per Cristina Jolonch, foto Pedro Madueño, pág. 6 – 12 febrer 2015