LLIBRES

1 – Bona cuina

  • Josep Lluis Font i TV3 – Pròleg de Jaume Pastallé, Editorial Empúries. S.A., any 1989

 


2 – Cocinar con agua

  • Enric Ribera Gabandé – Editorial Ribera & Rius, any 1995

 


3 – Plats de festa

  • Pere Tapies – Columna-cuina, any 1998

 


 4 – RESTAURADORS DE CATALUNYA

  • Àngel Font – Editorial Moved Photo, S.L., any 1998

 


 5 – Els meus restaurants favorits a Barcelona

  • ACADEMIA ESPAÑOLA DE GASTRONOMIA – Rafael Ansón Presidente, Jordi Cuxart Fotografies, Editorial Lunwerg, any 1998

 

 


6 – GRANS PLATS, GRANS CUINERS, GRANS ARTISTES, GRANS ESCRIPTORS

  • 100 Plats i Menjars de la cuina Catalana que cal conèixer, Enric Ribera Gabandé – Associació coneixer Catalunya – Grup 62, any 2003

GRANS PLATS, GRANS CUINERS, GRANS ARTISTES, GRANS ESCRIPTORSGRANS PLATS, GRANS CUINERS, GRANS ARTISTES, GRANS ESCRIPTORSGRANS PLATS, GRANS CUINERS, GRANS ARTISTES, GRANS ESCRIPTORS GRANS PLATS, GRANS CUINERS, GRANS ARTISTES, GRANS ESCRIPTORS

 


7 – La cuina mediterrània

  • Les recetes més delicioses per cuidar-se menjant bé, David Lienas – Columna Edicions, S.A., any 2007

La cuina mediterrània La cuina mediterrània La cuina mediterrània

 


 8 – VIA VENETO

  • Barcelona, Cuatro décadas del Restaurante Via Veneto, FRANCESC CASAS fotografies Fransec Guillanet – Cuadernos de Mont-Ferrant, any 2008

 


 9 – “La Dama” de Barcelona

  • per Francesc Casas, any 2015. veure aquí (enllaç autoritzat per l´autor)