1 – Bona cuina
- Josep Lluis Font i TV3 – Pròleg de Jaume Pastallé, Editorial Empúries. S.A., any 1989
2 – Cocinar con agua
- Enric Ribera Gabandé – Editorial Ribera & Rius, any 1995
3 – Plats de festa
- Pere Tapies – Columna-cuina, any 1998
4 – RESTAURADORS DE CATALUNYA
- Àngel Font – Editorial Moved Photo, S.L., any 1998
5 – Els meus restaurants favorits a Barcelona
- ACADEMIA ESPAÑOLA DE GASTRONOMIA – Rafael Ansón Presidente, Jordi Cuxart Fotografies, Editorial Lunwerg, any 1998
6 – GRANS PLATS, GRANS CUINERS, GRANS ARTISTES, GRANS ESCRIPTORS
- 100 Plats i Menjars de la cuina Catalana que cal conèixer, Enric Ribera Gabandé – Associació coneixer Catalunya – Grup 62, any 2003
7 – La cuina mediterrània
- Les recetes més delicioses per cuidar-se menjant bé, David Lienas – Columna Edicions, S.A., any 2007
8 – VIA VENETO
- Barcelona, Cuatro décadas del Restaurante Via Veneto, FRANCESC CASAS fotografies Fransec Guillanet – Cuadernos de Mont-Ferrant, any 2008
9 – “La Dama” de Barcelona
- per Francesc Casas, any 2015. veure aquí (enllaç autoritzat per l´autor)